Известие

Collapse
No announcement yet.

над 6000 оборота, въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от RaggaJungle
    Първоначално публикувано от Yon
    Караш докат грохне и това е. Не му мисли много
    хахах прав си колега тя и така си изправа коси момиченцата ги е шубе да се качват, викат ми че била много бърза, а аз им викам чекайте да потръгне бизнеса и да и сложа чипа че тогава да видите
    боксер с чип ... супер
    следващия болен мозък...
    ако искаш и турбо си сложи ...
    шо пък не бре иначе за проблема колега сменял ли си горивен филтър ако не си го смени и мисля че ще се оправи
    Ами не съм го сменял горивния филтър колега, когато бях на сервиза майсторите ми казаха че не е за смяна, но ще проверя 100%, мерси колега
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Comment

Алфата е страхотна! Като иска мом4ето да си прави тунинг,явно го вле4е.Но внимаваите по пътищата,4е е пълно с малоумници.А колкто до навартяните километри,аз карам от 20 години и мисля 4е имам над 2 000 000 километра и не мога да кажа 4е вси4ко ми е ясно още Знам 4е трябва да се мисли и внимава,това е.
      Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Първоначално публикувано от niki19
        Алфата е страхотна! Като иска мом4ето да си прави тунинг,явно го вле4е.Но внимаваите по пътищата,4е е пълно с малоумници.А колкто до навартяните километри,аз карам от 20 години и мисля 4е имам над 2 000 000 километра и не мога да кажа 4е вси4ко ми е ясно още Знам 4е трябва да се мисли и внимава,това е.
        винаги трябва да се мисли и внимава мерси за подкрепата с тунинга

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
        i dvete begachki

Comment

Що си мисля, че прекъсвача на боксера е на 7200 оборота
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
            Що си мисля, че прекъсвача на боксера е на 7200 оборота
            ами и аз така мислех амам колегите ми казаха че е на 6000-6500 и предполагам си е така иначе няма причина моя боксер да го прави

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
            i dvete begachki

Comment

1.5.5 на Твинспарка започва да редуцира от 6800 инж. време , а на 7000 кълца. За Боксера 1,6 на 6500 кълца.
              За 1,7 16В боксера неможах да намеря данни.
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

на 6800
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Working...
                X